Фірмовий магазин Klipsch в Україні
+38 (067) 809-26-60 +38 (050) 360-11-90 +38 (050) 247-50-31 +38 (044) 528-29-53
ПН-ПТ 10:00-16.00 | СБ 11:00 - 16:00 | НД: вихідний
Замовити дзвінок
ru ua
0
0
0

Навушники Klipsch T5 II True Wireless Sport - біжи, аудіофіл, біжи!

Тест спортивних TWS-навушників Klipsch T5 II True Wireless Sport

В силу величезної популярності повністю бездротових навушників серед шанувальників фітнесу практично всі виробники пропонують сьогодні спортивні версії своїх кращих TWS-моделей. Свій фітнес-аналог з суфіксом Sport отримало і нове покоління топових Klipsch T5 II True Wireless.

Вивчаємо

В основі новинки лежить топова модель повністю бездротових навушників Klipsch T5 II True Wireless, про які ми вже розповідали в нашому огляді. З акустичної точки зору спортивна модель повністю ідентична звичайній - за перетворення відповідає динамічний драйвер з потужним неодимовим магнітом, мініатюрної звуковою котушкою і найлегшій 5-мм діафрагмою, товщина якої не перевищує 3 мікрометрів. Динамік випромінює в напрямку досить довгого, за мірками TWS-навушників, сопла.

Для забезпечення щільного прилягання і хорошою пасивної ізоляції в комплект входять шість пар силіконових насадок, причому на зворотному боці кожного амбушюра нанесена колірне кодування, щоб власник не перепутал пари між собою. Дана модель також додатково комплектується амбушюрами з пінистого матеріалу з ефектом пам'яті, плюс спортивна версія отримала в своє розпорядження насадки з вушних упором, відразу три пари різного розміру. Все це вкупі дозволяє забезпечити щільну посадку практично в будь-який вушній раковині, що необхідно при інтенсивних заняттях спортом.

Наступна відмінність полягає в надійному захисті T5 II True Wireless Sport від вологи та поту. Сертифікацію за стандартом IP67 отримали не тільки навушники, але і футляр для перенесення, одночасно виступає в якості зарядного пристрою. Останній підтримує технологію бездротової зарядки і забезпечує три повних циклу заряду батарей, встановлених в навушниках, доводячи сумарний час їх автономної роботи до значних 32 годин. Відповідно, від однієї зарядки комплектних акумуляторів навушники можуть працювати до 8 годин.

Сам зарядний чохол істотно відрізняється від звичного футляра, що нагадує запальничку Zippo. У спортивній версії він став більший і забезпечений міцним ремінцем для перенесення. Цікаво, що крім надійного захисту від потрапляння води ззовні футляр також виконує функцію «сушки» для навушників. Всередині знаходиться спеціальна полімерна прокладка, «притягає» до себе вологу, що скупчилася на корпусах. Досить помістити T5 II True Wireless Sport всередину чохла після занять під дощем, і через деякий час можна витягти їх звідти зовсім сухими. Футляр протиударний, тому можна не побоюватися за збереження що знаходяться в ньому навушників. Модель пропонується в трьох варіантах забарвлення - чорному, сріблясто-білому і зеленому.

Система cVc (Clear Voice Chat) побудована на чотирьох спрямованих мікрофонах і автоматично підвищує чіткість мовлення, а також знижує проникнення навколишнього шуму при телефонних розмовах. Вбудована в навушники антена має додатковий підсилювач, і це позитивно позначилося на надійності з'єднання навушників з джерелами сигналу. Використовуваний модуль Bluetooth п'ятого покоління підтримує кодек aptX, частотний діапазон моделі простягається від 10 до 19 000 Гц, а управляти основними функціями та налаштуваннями еквалайзера можна за допомогою мобільного додатку Klipsch Connect. Оперативне управління відтворенням музики, дзвінками, гучністю, а також виклик голосових помічників здійснюються шляхом натискань на сенсорну поверхню на корпусі навушників.

Слухаємо і бігаємо

Ми відчували навушники з декількома джерелами сигналу, щоб перевірити сполучуваність з різними пристроями. Набір портативних девайсів включав смартфони Samsung Galaxy Note 10, Apple iPhone XR, програвач Astell & Kern A & Futura SE100 і планшет Samsung Galaxy Tab 4.

Оскільки акустична та електронна частина спортивної версії навушників фактично не зазнала змін у порівнянні зі звичайною, то і звучання очікувано виявилося ідентичним. А це означає, що спортивна версія також відрізняється відмінною динамікою, швидким і хльостким басом, яскравою і вельми емоційною серединою. До речі, хороша розбірливість на середині - додатковий бонус при заняттях спортом, бо дозволяє чути слова пісень крізь шум вітру або бігової доріжки.

Основний упор при тестуванні ми зробили на щільності посадки навушників у вушній раковині. Протягом кількох днів я брав їх з собою не тільки на бігову доріжку, а й в поїздку на фетбайке на природу. Крім того, вони супроводжували мене і в ході деяких силових вправ. З точки зору надійності кріплення і якості пасивної шумоізоляції найкращим варіантом виявилося поєднання амбушюрів з піни з ефектом пам'яті і вушного упору середнього розміру. Навіть при дуже активному русі головою навушники ні разу не проявили бажання покинути вушний канал, а якісна ізоляція допомагала повністю зосередитися на виконанні вправ або процесі бігу / педалювання. Наостанок я вирішив перевірити якість водозащити футляра для перенесення, зануривши його у ванну. Ніякого ефекту, як з гусака вода.

Паспортні дані :

Тип - стереофонічні внутрішньоканальні бездротові навушники | Назва - Klipsch T5 II True Wireless Sport | Ціна, рублів - 20 700 | Тип випромінювачів, акустичне оформлення - динамічні, закриті | Матеріал корпусу - пластик | Матеріал насадок - силікон (6 розмірів), піна з ефектом пам'яті | Підключення - бездротове, Bluetooth 5.0, SBC, aptX, AAC | Мобільний додаток - так, Klipsch Connect | Частотна характеристика навушників, Гц - 10 - 19 000 | Вага, гр. - немає даних |

Оцінки

+

Міцна і надійна посадка в вусі, традиційно бадьорий і динамічний звук, високотехнологічний футляр

-

За переваги спортивної версії доведеться доплатити

Дизайн

100

Якість виготовлення

95

Звучання

95

Ергономіка

95

Разом

95

Висновок:

Нам вже встигли полюбитися TWS-навушники Klipsch T5 II, друге покоління яких зазвучало навіть краще за перший. Тепер ми можемо сміливо рекомендувати їх спортивну версію всім любителям активного способу життя - надійний захист від води, щільна посадка і відмінний звук дають плюс 100 очок до ваших результатів.
13.04.2021
Швидка доставка
Доставимо кур'єром або в пункт видачі замовлень на наступний день
Гарантія повернення
Товар, що не підійшов, Ви завжди можете повернути протягом 14 днів
Оригінальна продукція
Усі товари сертифіковані від виробника, гарантія 2 роки
У Вас є питання?
У робочий час наші фахівці готові відповісти на Ваші питання